Κάντε τα πρώτα σας βήματα στην τεχνική του MicroBlading, μαθαίνοντας από την πιο έμπειρη τεχνίτρια του χώρου

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και τις τεχνικές που καλύπτονται

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Αυτό το σεμινάριο, διάρκειας 40 ωρών θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να γνωρίσετε μια μορφή τέχνης και να σας βοηθήσει να χαράξετε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τη βασική θεωρία για τη σχεδίαση του φρυδιού, τους τύπους δέρματος και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούνται κατα τη διαδικασία της εφαρμογής

Ακολουθεί πρακτική άσκηση και μάθημα σχεδίασης σε χαρτί, σε τεχνητά δέρματα αλλά και σε πραγματικό μοντέλο ώστε να μπορείτε στο τέλος του σεμιναρίου να εξασκήσετε επαγγελματικά την εφαρμογή microblading

Κατά τη διάρκεια του βασικού σεμιναρίου Θα εκπαιδευτείτε στις τεχνικές “Τρίχα τρίχα” αλλά και χειροκίνητη σκίαση

Σεμινάριο Microblading Base

Καλώς ήρθατε στο βασικό σεμινάριο Microblading, ένα περιεκτικό σ για να κατακτήσετε την τέχνη του microblading! Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας εξοπλίσουμε με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένας ικανός τεχνίτης ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας που θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, αυτό το σεμινάριο θα σας προσφέρει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε εκπληκτικές και φυσικές βελτιώσεις στα φρύδια.

Τι είναι το Microblading;

Το Microblading είναι μια ημιμόνιμη τεχνική καλλυντικού τατουάζ που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση των πιο γεμάτων φρυδιών. Περιλαμβάνει χειροκίνητη εναπόθεση χρωστικής ουσίας στα ανώτερα στρώματα του δέρματος χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο χειρός με λεπτές βελόνες. Το αποτέλεσμα είναι κτυπήματα με φυσική όψη, που μοιάζουν με τρίχες που μιμούνται την εμφάνιση πραγματικών φρυδιών. Το Microblading είναι μια ιδανική λύση για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν ή να ανακατασκευάσουν τα φρύδια τους, παρέχοντας μια εναλλακτική λύση με μεγάλη διάρκεια και χαμηλή συντήρηση στο παραδοσιακό μακιγιάζ φρυδιών.

Βασικά σημεία σεμιναρίου:

 1. Εισαγωγή στο Microblading: Θα ξεκινήσουμε με μια εισαγωγή στο microblading, συζητώντας το ιστορικό του, τα οφέλη και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία.

 2. Ανατομία δέρματος και θεωρία χρώματος: Η κατανόηση της δομής του δέρματος και της θεωρίας των χρωμάτων είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Θα εμβαθύνουμε στις βασικές αρχές της ανατομίας του δέρματος και θα εξερευνήσουμε τη θεωρία των χρωμάτων για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη χρωστική ουσία για τους πελάτες σας.

 3. Υγιεινή και Ασφάλεια: Η διατήρηση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας είναι υψίστης σημασίας στον τομέα του microblading. Θα καλύψουμε τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής, τις τεχνικές αποστείρωσης και τα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε μια πρακτική υγιεινής και χωρίς κινδύνους.

 4. Διαβούλευση με τον πελάτη και σχεδιασμός φρυδιών: Μάθετε πώς να διεξάγετε μια διεξοδική διαβούλευση με τον πελάτη, να αξιολογείτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να προσδιορίζετε το ιδανικό σχήμα και σχέδιο φρυδιών για κάθε άτομο. Θα σας παρέχουμε πολύτιμες ιδέες και τεχνικές για να δημιουργήσετε εξατομικευμένες και κολακευτικές βελτιώσεις στα φρύδια.

 5. Τεχνικές Microblading: Εξερευνήστε τις διάφορες τεχνικές microblading, συμπεριλαμβανομένων των μοτίβων διαδρομής, του ελέγχου βάθους και της εφαρμογής χρωστικής. Μέσω ζωντανών επιδείξεων και πρακτικής εξάσκησης, θα αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να δημιουργήσετε ακριβή, φυσικής εμφάνισης κτυπήματα και να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 6. Μίξη και διόρθωση χρωμάτων: Κατακτήστε την τέχνη της ανάμειξης χρωμάτων για να πετύχετε την τέλεια απόχρωση για τους πελάτες σας. Επιπλέον, θα καλύψουμε τεχνικές διόρθωσης για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων όπως το ξεθώριασμα της χρωστικής, οι αλλαγές χρώματος και τα ανομοιόμορφα αποτελέσματα.

 7. Μεταγενέστερη φροντίδα και συντήρηση: Η σωστή μετέπειτα φροντίδα είναι απαραίτητη για τη μακροζωία και την επούλωση των φρυδιών με μικρολεπίδες. Θα παρέχουμε ολοκληρωμένη καθοδήγηση σχετικά με τη φροντίδα μετά τη θεραπεία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τοπικών αλοιφών, της αποφυγής ορισμένων δραστηριοτήτων και του προγραμματισμού ραντεβού επαφής.

 8. Στρατηγικές Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ: Η οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας στο microblading περιλαμβάνει αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και επιχειρήσεων. Μάθετε πώς να προσελκύετε πελάτες, να τιμολογείτε τις υπηρεσίες σας και να δημιουργείτε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης. Θα μοιραστούμε συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε στον κλάδο.

** Σε ποιους απευθύνεται **

Αυτό το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη του microblading, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας. Είναι κατάλληλο για:

 • Αρχάριοι χωρίς προηγούμενη γνώση microblading
 • Αισθητικοί, κοσμετολόγοι και καλλιτέχνες μακιγιάζ που θέλουν να επεκτείνουν το σετ δεξιοτήτων τους
 • Καλλιτέχνες τατουάζ που ενδιαφέρονται να προσθέσουν το microblading στις υπηρεσίες τους
 • Λάτρεις της ομορφιάς που θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον αναπτυσσόμενο τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ

Ελάτε μαζί μας στο βασικό σεμινάριο Microblading και ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας ως καλλιτέχνης microblading. Κλείστε τη θέση σας σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα για να κατακτήσετε αυτή τη τεχνική βελτίωσης φρυδιών!